مراسم گرامیداشت «روز جهانی خیام» در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

مراسم گراميداشت «روز جهاني خيام» با حضور دكتر ميرجلال الدين كزازي امروز چهارشنبه 97.2.2 ساعت 11:30 تا 13 در سالن فرهنگ و ادب دانشکده ادبیات و علوم انسانی توسط انجمن علمي دانشجويي زبان و ادبيات فارسي با همكاري انجمن ترويج زبان و ادبيات فارسي دانشگاه برگزار گردید.

مراسم گرامیداشت آزادسازی خرمشهر در دانشگاه رازی برگزار شد.

مراسم گرامیداشت آزادی سازی خرمشهر صبح روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ با حضور اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه رازی در سالن فرهنگ و ادب دانشکده ادبیات وعلوم انسانی برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر معینی نقده مسئول بسیج اساتید دانشگاه رازی گزارشی از مأموریت جدید بسیج اساتید را ارائه داد.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه رازی از تأسیس اندیشکده اقلیم و آمایش سازمان بسیج اساتید کشور خبر داد وگفت: تأسیس اندیشکده اقلیم و آمایش سازمان بسیج اساتید کشور یکی از مأموریت های جدید سازمان بسیج اساتید است.
وی افزود: تأسیس این اندیشکده‌ها به ما کمک می کنند که ارتباط بین دانشگاه‌ها به عنوان مغز متفکر، جامعه و دستگاه های اجرایی برقرار شود و با کمک صاحبنظران و پتانسیل‌های موجود در این بخش راهکارهایی را ارائه دهیم و به حل مشکلات کشور بپردازیم.

در ادامه دکتر محمد ویسی عضو هیأت علمی گروه آموزشی اقتصاد دانشگاه رازی در مقاله‌ای به خروج آمریکا از برجام اشاره کرد و توضیحاتی در خصوص انرژی هسته‌ای ایران ارائه داد.

درس اخلاق و اقامه نماز جماعت به امامت آیت ا… محمود محمدی عراقی در مسجد امام خمینی(ره) دانشگاه برگزار شد.

روز شنبه 97.2.29 در مسجد امام خمینی(ره) دانشگاه جلسه درس اخلاق همراه با اقامه نماز ظهر و عصر به امامت آیت ا... محمود محمدی عراقی نماینده مردم شریف استان کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری برگزار شد.

برگزاری ۱۳ مورد آیین دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه در بهار ۹۷

آیین دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه در رشته های علوم سیاسی، فیزیک، مهندسی آب، مهندسی شیمی، علم اطلاعات و دانش شناسی، کامپیوتر، زیست، زبان و ادبیات انگلیسی، مکانیک بیوسیستم سنقر، تربیت بدنی، آمار، مهندسی برق و ریاضی در فروردین و اردیبهشت 1397 به شرح ذیل برگزار گردید.

1. گروه آموزشی علوم سیاسی:
زمان: 97.1.30 ساعت 15 الی 17

2. گروه آموزشی فیزیک:
زمان: 97.2.19 ساعت 16 الی 18
مکان: دانشکده علوم، سالن شهید علیمحمدی

3.  گروه آموزشی مهندسی آب:
زمان: 97.2.20 ساعت 16 الی 18
مکان: دانشکده علوم، سالن شهید شهریاری

4. گروه آموزشی مهندسی شیمی:
زمان: 97.2.22 ساعت 17 الی 19
مکان: دانشکده علوم، سالن شهید علیمحمدی

5. گروه آموزشی علم اطلاعات و دانش شناسی:
زمان: 97.2.23 ساعت 15 الی 17
مکان: سالن گلستان فرهنگ و ادب دانشگاه

6. گروه آموزشی کامپیوتر:
زمان: 97.2.23 ساعت 17 الی 19

7. گروه آموزشی زیست:
زمان: 97.2.24ساعت 17 الی 19
مکان: دانشکده علوم، سالن شهید علیمحمدی

8. گروه آموزشی زبان و ادبیات انگلیسی:
زمان: 97.2.24 ساعت 16 الی 18
مکان: دانشکده ادبیات و علوم انسانی، سالن فرهنگ و ادب

9. گروه آموزشی مکانیک بیوسیستم سنقر:
زمان: 97.2.24 ساعت 15 الی 17
مکان: دانشکده کشاورزی سنقر

10. گروه آموزشی تربیت بدنی:
زمان: 97.2.25 ساعت 18 الی 20

11.گروه آموزشی آمار:
زمان: 97.2.25 ساعت 16 الی 18
مکان: دانشکده علوم، سالن شهید شهریاری

12. گروه آموزشی مهندسی برق:
زمان: 97.2.26 ساعت 16 الی 18

13. گروه آموزشی ریاضی:
زمان: 97.2.26 ساعت 16 الی 18

مکان: دانشکده علوم، سالن شهید شهریاری

اطلاعیه شرکت در مراسم گرامیداشت «شهید دانیال صفری لعل آبادی»

به اطلاع می رساند مراسم گرامیداشت «شهید دانیال صفری لعل آبادی» امروز یکشنبه 97.2.30 ساعت 14:30 الی 16 در محل مسجد النبی(ص) واقع در طاق بستان برگزار می گردد.
از جامعه دانشگاهی دعوت به عمل می آید به منظور تجلیل از مقام شامخ شهدا، در این مراسم معنوی شرکت فرمایند.

اطلاعیه جلسه درس اخلاق و برگزاری نماز جماعت

ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، به همین مناسبت روز شنبه ۹۷/۰۲/۲۹ در مسجد دانشگاه جلسه درس اخلاق همراه با اقامه نماز ظهر و عصر با حضور آیت ا... محمود محمدی عراقی نماینده مردم شریف استان کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری برگزار می گردد.

مراسم تجلیل و قدردانی از رشادت و ایثارگری جانبازان دانشگاه رازی برگزار شد

مراسم تجلیل و قدردانی از رشادت و ایثارگری جانبازان دانشگاه رازی، روز دوشنبه ۲۵ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۷ با حضور حجت‌الاسلام‌ والمسلمین قلندری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رازی، دکتر علی‌اکبر محسنی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر امجد ملکی مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه، جواد پورامین رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان کرمانشاه و دکتر زینی وند مدیر فرهنگی دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

در ابتدا دکتر امجد ملکی ضمن خیرمقدم به یادگاران دفاع مقدس و ضرورت برگزاری این‌گونه مراسمات جهت این عزیزان، آماری از تعداد اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ارائه داد.

در ادامه حجت‌الاسلام‌والمسلمین قلندری به ترویج فرهنگ ایثارگری و شهادت اشاره کرد و گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت  و آشنایی نسل جدید با جانفشانی های شهدا و ایثارگران  به‌عنوان یک نیاز برای جامعه تلقی می‌شود.

دکتر علی‌اکبر محسنی در پایان به فداکاری و صبر و استقامت شهدا و جانبازان و ایثارگران اشاره کرد و گفت:  همه ما مرهون و وام‌دار خون شهیدان و جانبازی‌های ایثارگران و رزمندگان  هستیم و هر خدمتی را که برای این عزیزان انجام دهیم باز هم در مقابل ایستادگ و صبر و استقامت آن‌ها کم است.

در ادامه این مراسم با اهدای لوح و هدایایی از ایثارگری‌های جانبازان دانشگاه رازی ، تقدیر شد.

تقدیر از جانبازان دانشگاه رازی

اطلاعیه کارگاه های آموزشی

به اطلاع می رساند کارگاه های آموزشی:

1. مهارت مقابله با افسردگی و مهارت چگونه شاد و درست زیستن
  2. مهارت مقابله با فشار روانی (استرس)

امروز و فردا، 25 و 26 اردیبهشت ماه 1397 تشکیل نمی شود.

برگزاری کارگاه آموزشی «ازدواج موفق»

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، کارگاه آموزشی «ازدواج موفق» را در روز دوشنبه 97.2.24 ساعت 16 تا 17 در سالن گلستان فرهنگ و ادب دانشگاه (جنب درمانگاه) برگزار می نماید.
مدرس کارگاه: حجت الاسلام دهقان (کارشناس ازدواج و خانواده)
همراه با ارئه گواهی معتبر به شرکت کنندگان