ثبت نام انجمن های علمی دانشجویی

ثبت نام انجمن های علمی-دانشجویی

  • اطلاعات شخصی

  • اطلاعات تحصیلی

  • ثبت نام

امضای تفاهم‌نامه تفاهم نامه همکاری انجمن های علمی دانشجویی و مرکز آموزش های آزاد و مهارتی دانشگاه رازی

این تفاهم نامه با امضای آقای دکتر جعفر معصوم پور به نمایندگی از انجمن­ های علمی دانشجویی دانشگاه رازی به عنوان  مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی دانشگاه رازی و آقای دکتر رضا بختیاری به نمایندگی از مرکز توسعه شایستگی‌های حرفه‌ای دانشجویان (SCD) به عنوان سرپرست مرکز آموزش های آزاد و مهارتی دانشگاه در حضور دبیران شورای دبیران انجمن های علمی دانشجویی دانشکده های دانشگاه رازی، آقای مهندس مظفری و کارشناس انجمن های علمی دانشجویی در تاریخ ۱۳۹۷/۱۱/۰۶  منعقد و مبادله گردید.

 

 

 

 

 

بازدید علمی کارخانه ریخته گری تراکتور سازی توسط انجمن علمی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم انجام گرفت.

 

مجموعه ی تراکتور سازی ایران که از بزرگترین کارخانه های تولید کنندهی قطعات صنعتی و ماشین ها میباشد و در قالب یک هولدینگ کار میکند شامل شرکت های خدمات صنعتی تراکتورسازی، ماشینآلات صنعتی تراکتورسازی، ریختهگری تراکتورسازی،

موتورسازان تراکتورسازی، آهنگری تراکتورسازی، مهندسی و تأمین قطعات تراکتورسازی، ساخت ماشین و ابزار تراکتورسازی و بازرگانی و خدمات پس از فروش تراکتورسازی میباشد که در سال ۱۳۹۲ در دهمین جشنواره ملی قهرمانان صنعت ایران از ۱۰۰ برند برتر ایران شناخته شد.

بازدید علمی جمعی از دانشجویان رشتهی مهندسی مکانیک بیوسیستم با همکاری گروه محترم مکانیک بیوسیستم و انجمن علمی رسول « و دانشجویان « دکتر حکمت ربانی » مکانیک بیوسیستم زیر نظارت و حمایت معاونت فرهنگی به همت مدیر گروه محترم در روز دوشنبه مورخ «علی حسنوند»  و « ویسی»

۳ / ۹ / ۹۷ با هدف آشنایی با « مهندس صدر» و « دکتر رشید غلامی » با همراهی استادانخط تولید کارخانجات صنعتی انجام گرفت.

 

مسابقه نجات تخم مرغ توسط انجمن علمی دانشجویی دانشکده کشاورزی سنقر برگزار شد.

برگزاری مسابقه نجات تخم مرغ ،که هدف از این مسابقه تشویق و ایجاد ایده در دانشجویان بوده است ،لذا دانشجویان ایده پرداز سازه های مهندسی خود را مطابق با قوانین مسابقه ساختند و در مسابقه شرکت کردند و داوران مسابقه طبق نظرات مهندسی خود و با توجه به مقررات داوری کردند و از نفرات ایده پرداز برتر تقدیر و تشکر شد،که به نفر اول ۱۰۰هزار ،نفردوم ۷۰،نفرسوم ۵۰،و نفرچهارم ۳۰هزار اهداگردید.

و اجرای مسابقه به شرح زیر است:

۱٫داوران سازه های شرکت کنندگان را وزن کردند و وزن سازه ها ثبت گردید.

۲٫پرتاب سازه ها به نوبت تعداد گروه ها و شرکت کنندگان، که از هرگروه فقد نمایندگان آن گروه حق پرتاب سازه را داشتند.

۳٫پرتاب سازه ها از ارتفاع ۱۰-۱۵متری.

انتصاب دکتر محسنی به عنوان «عضو کارگروه هویت و همبستگی ملی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»

دکتر غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی دکتر علی اکبر محسنی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی را به مدت یک سال به عنوان «عضو کارگروه هویت و همبستگی ملی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» منصوب نمودند.

جلسه ستاد راهیان نور دانشجویی استان در دانشگاه رازی برگزار شد.

جلسه ستاد راهيان نور دانشجويي شهيد علم‌الهدي استان روز چهارشنبه 97.10.26 ساعت 12-11 در دفتر معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه رازی با حضور معاونین فرهنگی دانشگاه های استان تشکیل شد.

انتصاب دکتر علی اکبر محسنی به عنوان «رئیس شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی استان کرمانشاه»

دكتر غلامرضا غفاري معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و رئيس شوراي هماهنگي فعاليت هاي فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ها، طي حكمي دكتر علي اكبر محسني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه را به مدت دو سال به عنوان «رئيس شوراي هماهنگي فعاليت هاي فرهنگي و اجتماعي استان كرمانشاه» منصوب كردند.

برگزاری کرسی آزاداندیشی با موضوع “محصولات تراریخته: فرصت‌ها، تهدیدها و راهکارها” در دانشگاه رازی

چهارمین کرسی آزاداندیشی با موضوع "محصولات تراریخته: فرصت‌ها، تهدیدها و راهکارها" روز دوشنبه بیست‌وچهارم دی ماه ۱۳۹۷ به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و انجمن علمی دانشجویی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی برگزار شد.

دکتر علیرضا زبرجدی عضو هیأت علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه رازی در این نشست، امنیت غذایی را از معیارهای توسعه انسانی دانست و موجودبودن، عرضه غذای سالم و کیفی، سهولت دسترسی و قدرت خرید را از ارکان امنیت غذایی برشمرد.
دکتر زبرجدی برخورداری از منابع و اتخاذ سیاست‌های مطلوب را دو راهکار برای دستیابی به امنیت غذایی دانست و افزود: امروزه امنیت غذایی به‌عنوان یکی از اهداف مهم، سرلوحه برنامه‌های دولت‌ها قرار گرفته است.
وی بحران کمبود تولیدات کشاورزی، تغییر اقلیم، گران‌شدن روزافزون موادغذایی را از معضلات جامعه بشری دانست و گفت: استفاده از تراریخته‌ها برای حل مشکل امنیت غذایی اگرچه تنها راه‌حل نیست اما یکی از راهکارها برای دستیابی به این هدف است.
دکتر زبرجدی استفاده از فناوری مهندسی ژنتیک و دستاورد آن را امری ضروری در عصر حاضر دانست و بیان کرد: البته فناوری‌ها به‌تنهایی معجزه نمی‌کنند. استفاده از تراریخته‌ها در کنار عملیات کشاورزی مناسب بهترین نتیجه را خواهد داشت.
وی سود کشاورزان، کاهش مصرف آفت‌کش‌ها، افزایش عملکرد محصولات، کمک به محیط‌زیست و جلوگیری از تغییر کاربری اراضی را فرصت‌های پذیرش تراریخته‌ها دانست و گفت: سرمایه‌گذاری عمومی ناکافی در تحقیق و توسعه زیست‌فناوری، برچسب‌گذاری اجباریGMO‌ها، زیرساخت ضعیف مانع گسترش تکنولوژی و نوآوری چالش‌های تجاری‌سازی گیاهان تراریخته هستند.
دکتر زبرجدی استفاده از رسانه‌های ارتباط جمعی و فضای مجازی، فرهنگ‌سازی تولید و مصرف تراریخته‌ها، کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی و فیلم‌های ترویجی، برگزاری همایش‌ها و سمینارهای علمی و توجه ویژه به ایمنی زیستی و عمل به آن را از عوامل مؤثر در بکارگیری گیاهان تراریخته عنوان کرد.
این عضو هیأت علمی دانشگاه یادآور شد: مهندسی ژنتیک از سال ۱۹۷۰ به صورت هدفمند ظهور کرد و دانشمندان به‌صورت هدفمند موجودات را دستکاری ژنتیک کردند.

در ادامه دکتر دانیال کهریزی عضو هیأت علمی گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی دانشگاه رازی اظهار داشت: همه ما نگران سلامت جامعه هستیم، موضوعی که باید به آن بپردازیم تراریخته‌های ساخت داخل است اما باید توجه داشت که فناوری‌های جدید همواره مخالفانی دارد و فناوری هراسی همیشه وجود داشته است.
وی بیان کرد: ما در کشور فناوری‌های هسته‌ای، فضایی، شبیه‌سازی حیوانات، سلول‌های بنیادی و... را داریم و حساسیتی بر این فناوری‌ها نیست و آن‌ها را جزو افتخارات نظام می‌دانیم اما فناوری تراریخته که فناوری پیچیده‌ای است را به‌عنوان افتخار نظام مطرح نکردیم.
دکتر کهریزی با اشاره به بحث‌های افراطی و تفریطی در خصوص محصولات تراریخته گفت: از دلایلی که سبب شده از این فناوری در کشور چندان استفاده نشود این است که بحث تراریخته‌ها دست افراد سیاسی افتاده، عده‌ای تراریخته‌ها را صددرصد قبول دارند و عده‌ای نیز هستند که به هر نحو می‌خواهند تراریخته را خراب کنند و به صورت غیرمنطقی در جامعه هراس ایجاد می‌کنند.
این عضو هیأت علمی دانشگاه با یادآوری اینکه تراریخته طبیعی از میلیون‌ها سال پیش وجود داشته و ۳۰ درصد ژن انسان ویروسی است، افزود: انتقال ژن‌ها اساس تنوع است و تنوع اساس حفظ بقای موجودات زنده است.
وی اظهار کرد: ۲۵ سال است که در کشور ما محصولات تراریخته مصرف می‌شود و واردات هم داشتیم، در دهه ۷۰ بحث تراریخته مطرح نشد اما از چهار سال پیش که خواستند اولین محصولات تراریخته را معرفی و وارد بازار کنند اعتراضات شروع شد.
دکتر کهریزی همچنین بیان کرد: از دلایل دیگری که سبب شده تا از این فناوری در کشور چندان استفاده نشود این است که منافع اقتصادی بسیاری از افراد به خطر افتاد.
وی با اشاره به اینکه عمده محصولات تراریخته توسط"فائو" و "FDA" تایید شده است، گفت: اجازه ندهیم افرادی با مخالفت‌های غیرعلمی جامعه ما را از این فناوری محروم کنند.

در ادامه دکتر یاسر شهبازی دانشیار گروه علوم پایه و پاتوبیولوژی و مدیر پژوهشی دانشگاه رازی، تضارب آراء را از اهداف کرسی‌های آزاداندیشی دانست و گفت: بنده دیدگاه افراطی و سیاسی ندارم و به‌عنوان متخصص در این نشست صحبت می‌کنم.
وی با ادامه توضیحات اظهار داشت: بحث محصولات تراریخته از دهه ۱۹۷۰ میلادی شروع شد و به این سمت و سو رفت که محصولاتی تولید شود که نیاز به سم کمتری داشته باشد.
دکتر شهبازی بیان کرد: عمده کار در بحث محصولات تراریخته این است که یک ژن مقاومت را در DNA یک موجود هدف وارد می‌کنند مثلا بذر ذرت یا سویا و آن محصول نسبت به آفاتی که می‌تواند آن را تحت تاثیر قرار دهد مقاومت پیدا می‌کند و دوم اینکه آن گیاه نسبت به آفت‌کش‌های موجود در بازار مقاومت پیدا می‌کند.
این مسئول اظهار داشت: ۴۰ سال زمان نیاز است تا بتوان سرطانزا بودن یک محصول را ثابت کرد، برای این مهم پیشنهاد می‌شود یک مدرسه ابتدایی را انتخاب کرد و تحقیقات را تا ۴۰ سال جلو ببریم و صرفا روند کوتاه‌مدت یا ۶ ساله نمی‌تواند سرطانزا بودن یا نبودن یک محصول را ثابت کند.
وی به سونامی سرطان در کشور و به‌ویژه استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: بر اساس اعلام مرکز پژوهش‌های مجلس، بیش از دوسوم سرطان‌های کشور منشأ غذایی دارد و یکی از راه‌های ورود آن همین محصولات تراریخته است.

در پایان پنل پرسش و پاسخ در این نشست برگزار شد.

کارگاه آموزشی تولید و پرورش جوانه های خوراکی توسط انجمن علمی دانشجویی ترویج و آموزش کشاورزی برگزار شد.

با توجه به اینکه رشته ترویج و آموزش کشاورزی به تربیت نیروی کارشناس آموزش کشاورزی ماهر می پردازد، توجه به توانمد سازی دانشجویان در این رشته در مدت زمان تحصیل اهمیت ویژه ای دارد. در همین راستا و در جهت تحقق آرمان های دانشگاه مسولیت پذیر و پاسخگو،انجمن علمی دانشجویی ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه رازی با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و همکاری دو تن از اساتید گروه سرکار خانم دکتر صالحی، سرکار خانم دکتر مرادی و مسئول مرکز ترویج و خدمات جهاد کشاورزی روستای پلنگانه شهرستان جوانرود جناب مهندس قنبری(دانشجوی دوره دکتری گروه ترویج و آموزش کشاورزی) و با تدریس سرکار خانم مهندس زردویی ( دانشجوی دوره دکتری توسعه کشاورزی گروه ترویج و آموزش کشاورزی) برای دومین بار به عملیاتی نمودن این مهم در محیط واقعی روستا پرداخت. کارگاه مذکوربا تدریس روشهای تولید و پرورش جوانه های خوراکی در محل مرکز خدمات ترویج و جهاد کشاورزی روستای پلنگانه روانسربرگزار شد.

این کارگاه به مدت زمان ۴ ساعت آموزشی با حضور۲۰ نفر تسهیلگر زن روستایی در تاریخ ۱۲/۱۰/۹۷ بصورت تئوری و عملی برگزار گردید به نحوی که این عزیزان بتوانند زنان روستایی تحت پوشش خود را در این زمینه آموزش دهند. در ادامه گزارش تصویری برگزاری کارگاه مذکور آمده است.

ثبت نام کارگاه آموزشی تخصصی روزنامه نگاری و نشریات دانشجویی

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی در نظر دارد کارگاه آموزشی تخصصی روزنامه نگاری و نشریات دانشجویی را در روز جمعه 26 بهمن ماه 1397 در محل آمفی تئاتر گلستان فرهنگ و ادب برگزار نماید.

هزینه ثبت نام: 15000 تومان
مکان ثبت نام: پردیس دانشگاه رازی، دانشکده هنر و معماری، طبقه دوّم، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

همراه با ارائه گواهی معتبر از معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی
شماره تماس: (داخلی 17) 34274578-083