مراسم گرامیداشت سالروز شهادت دکتر چمران در دانشگاه رازی برگزار شد

به مناسبت سی و یک خرداد ماه، مراسم بزرگداشت «شهید دکتر چمران و سالروز تأسیس بسیج اساتید» با حضور سردار آسیابانی، حجت الاسلام مهری و جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه های استان کرمانشاه به همت بسیج اساتید استان و همچنین بسیج اساتید دانشگاه رازی شامگاه شنبه سوم تیرماه در سالن شهید دکتر شهریاری برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر حسین آبادی مسؤول بسیج اساتید استان ضمن خیر مقدم، روز بسیج اساتید را تبریک گفت و بیان کرد:‌ شهادت شهید چمران دلیل بزرگداشت روز اساتید بسیجی است که توسط مقام معظم رهبری نامگذاری شده است.
وی افزود: برجستگی شخصیتی شهید چمران، شخصیت علمی ایشان است که باید به همراه دیگر ویژگی‌های این شهید مورد توجه قرار گیرد.
حسین آبادی همچنین به سیر زندگی، جهاد علمی و حضورشهید چمران در جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: شهید چمران یک الگوی موفق در همه ی صحنه ها برای اساتید بسیجی است و شخصیت شهید چمران مدلی است که می توان از آن برای استحکام پایه های علمی و دینی جامعه اسلامی استفاده کرد. وی افزود: اگر این ساختار در مسیر مستقیم دین و شریعت قرار گیرد، می تواند پایه های بزرگ علمی را ایجاد کند.
در ادامه این مراسم سؤلاتی توسط شرکت کنندگان مطرح شد و سردار آسیابانی و حجت الاسلام مهری به این سؤلات پاسخ دادند.
گفتنی است در پایان مراسم پس از اقامه نماز مغرب و عشاء، ضیافت افطاری برگزار شد.