برگزاری کارگاه آموزشی «شیوه های امر به معروف و نهی از منکر»

کارگاه آموزشی «شیوه های امر به معروف و نهی از منکر» با حضور کارکنان و مدیران محترم دانشگاه رازی در روز شنبه اول مهرماه 1396 همزمان با هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر با حضور 209 نفر از ساعت 15 تا 18 در سالن شهید دکتر علیمحمدی دانشکده علوم برگزار گردید.
در ابتدای مراسم پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و مدیحه سرایی به مناسبت آغاز ماه محرم الحرام و ایام سوگواری اباعبدالله الحسین(ع)، جناب آقای دکتر علی اکبر محسنی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به حاظران در جلسه، توضیحاتی پیرامون اهمیّت و شیوه های صحیح امر به معروف و نهی از منکر و آثار ارزشمند فردی، اجتماعی، اخلاقی و سیاسی آن از دیدگاه آیات و روایات بیان داشتند. در ادامه جناب حجت الاسلام و المسلمین علی مولوی، رئیس ستاد اقامه نماز استان به ایراد سخن پرداختند. ایشان با بهره گیری از قرآن و روایات ضمن بیان شیوه های امر به معروف و نهی از منکر؛ به اهمیت و وجوب این امر و حد و مرزهای آن در جامعه اشاره نمودند.

تصاویر کارگاه آموزشی را مشاهده نمایید.