دیدار مسئولان دانشگاه با خانواده های شهداء و جانبازان

مسؤولان دانشگاه رازی، روز دوشنبه سوم مهرماه 1396 به مناسبت هفته دفاع مقدس، با خانواده های جانبازان و شهدای هشت سال دفاع مقدس دیدار کردند .
دکتر علی اکبر محسنی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به همراه دکتر امجد ملکی مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر، دکتر دادفر مدیر حراست و حسین عزیزی فرمانده حوزه سه بسیج کارمندی در دانشگاه های شهرستان کرمانشاه، با خانواده شهید مصطفی یزدانبخش و جانباز بهروز زینی دیدار کرد.

دکتر محسنی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی ضمن گرامیداشت سالروز هشت سال دفاع مقدس و همچنین ایام محرم، گفت: «رشادت‌ها و جانفشانی‌های شهدا و ایثارگران در طول دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی، درس ایستادگی و شهادت را به ما آموخت و انقلاب اسلامی را با راه و نام امام راحل (ره) به دنیا معرفی کرد.»
دکتر محسنی، هفته دفاع مقدس را به عنوان نماد مقاومت و ایثار دانست و اظهار کرد: جانفشانی و رشادت های شهدا و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، انقلاب اسلامی را بیمه کرد و اقتداری که امروز ایران اسلامی در منطقه و جهان دارد به برکت خون شهدا و ایثارگران است.
وی تاکید کرد: «باید با منویات مقام معظم رهبری حرکت رو به رشد خود را دنبال کرده و در سایه اتحاد، همدلی و همراهی تحت لوای انقلاب اسلامی و ولایت فقیه از مقدسات دین اسلام دفاع کنیم».
در پایان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با اهدا لوح تقدیر از دکتر کامران یزدانبخش فرزند شهید یزدانبخش و زهرا زینی فرزند جانباز بهروز زینی تقدیر به عمل آورد.