دیدار مسئولان دانشگاه رازی با خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان

مسئولان دانشگاه رازی عصر روز دوشنبه ۱۶ بهمن‌ماه سال جاری به مناسبت ایام دهه‌ی مبارک فجر انقلاب اسلامی با خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان هشت سال دفاع مقدس دانشگاه رازی دیدار و گفتگو کردند.

دکتر تورج زینی وند مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به همراه دکتر امجد ملکی مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه و خشایار شیخی مدیر امور اداری دانشگاه با خانواده جانباز دکتر علی سلیمی قلعه و سودابه کارخانه‌ای دانشجوی جانباز مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه رازی دیدار کردند.

در این دیدار دکتر زینی وند، یاد و خاطر مقام شامخ شهدای انقلاب اسلامی و جانبازان هشت سال دفاع مقدس را گرامیداشت و خاطرنشان کرد: امیدواریم انقلاب اسلامی و مردم شریف ایران همواره قدردان رشادت‌های شهدا و جانبازان هشت سال دفاع مقدس باشند و تلاش کنیم یاد و خاطر آن عزیزان را ارج نهیم.

در پایان با اهدا لوح تقدیر از دکتر علی سلیمی قلعه معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و سودابه کارخانه‌ای دانشجوی جانباز این دانشگاه تقدیر به عمل آمد.