برگزاری نشست علمی « تبیین و تحلیل دستاوردهای انقلاب اسلامی»

برگزاری نشست علمی « تبیین و تحلیل دستاوردهای انقلاب اسلامی»، صبح روز شنبه ۹۶/۱۱/۲۱ ساعت 10 تا 12 در سالن پروفسور شمسی پور کتابخانه دانشگاه رازی توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.
در این نشست آیت الله محمود محمدی عراقی نماینده مردم شریف استان کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری به گوشه ای از دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره نمودند و خاطرنشان کردند که برخی از رشته‌های تاپ را به روی دانشجویان ما بسته اند و اجازه نمی‌دهند «ایرانی» در رشته‌های خاصی که کاربرد نظامی دارد، تحصیل کند و در موضوع هسته ای کار دشمن به جایی رسید که از روی عجز و ناتوانی، به ترور دانشمندان هسته‌ای ما روی آورد، و افزودند ایران اسلامی امروز رتبه دوم را در تولید علم سلول های بنیادی به ویژه سلول‌های بنیادی خونساز دارد و جوانان ما باید به خود ببالند.
در ادامه به زلزله اخیر استان کرمانشاه اشاره کردند و بیان داشتند: بیش از ۱۹۰۰ روستا در زلزله ۷.۳ ریشتری ویران و دچار خسارت شدند و این زلزله، وسیعترین زلزله ایران از نظر جغرافیایی بود اما اکنون حجم عظیمی از روستاها تبدیل به کارگاه سازندگی شده است و خانه‌های جدید در حال احداث است و دنیا اگر انصاف داشته باشد باید این توفیقات را ببیند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه دشمن با برنامه ریزی به دنبال گسست بین نسلی و تغییر سبک زندگی در جامعه ما است، گفت: هزاران اتاق فکر آمریکا به دنبال تحقق این هدف شوم و سست کردن بنیان خانواده است.
ایشان بیان کردند: معتقدم که ما در هیچ زمینه ای دچار بحران نیستیم اما رشد آسیب‌های اجتماعی همچون طلاق، اعتیاد، ایدز و... نگران کننده است و در بحث عدالت اجتماعی نیز به عزم ملی و فرهنگ سازی نیاز داریم.
آیت الله محمدی عراقی نقطه قوت انقلاب اسلامی ایران را اتحاد مردم دانست و گفت: ملت متحد ایران اسلامی در ۲۲ بهمن، معجزه مردمی در خیابان‌ها خلق خواهند کرد.

در این نشست قبل از سخنرانی آیت الله محمدی عراقی، جناب آقای دکتر محمدابراهیم اعلمی آل آقا رئیس دانشگاه رازی و جناب حجت الاسلام و المسلمین محسن قلندری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به ایراد سخن و عرض خیرمقدم پرداختند.