برگزاری دومین کنگره شهدای دانشجوی استان کرمانشاه

دومین کنگره بزرگ شهدای دانشجوی استان کرمانشاه پیش از ظهر امروز دوشنبه هفتم اسفند۱۳۹۶ در سالن اجتماعات فرهنگ و ادب دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه رازی با استقبال پرشور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های استان برگزار شد.
دومین کنگره شهدای دانشجوی استان کرمانشاه برگزار شد

به گزارش خبرنگار فرهنگی؛ دکتر محمدابراهیم اعلمی آل آقا در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: امروز نسل جوان نیازمند پیوند عمیق علم و اندیشه با معرفت اسلام است و زمینه‌ساز این پیوند، پاسداری از خون شهداست.

رئیس دانشگاه رازی در ادامه بیان کرد: امروز جهت گیری انقلاب اسلامی به برکت شهدای والامقام در مسیر استقلال و نوآوری در فضای سیاسی و دیپلماسی بین‌المللی است.

دکتر اعلمی آل آقا گفت: دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران امروز مفتخر به پایداری در مسیر انقلاب و پیوند علم و معرفت است و در راستای تأکیدات رهبر معظم انقلاب، با اقتدار ادامه دهنده راه شهدا هستیم.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه در مسیر مجاهدت علمی نیازمند تلاش جهادی دانشجویان و اعضای هیئت‌علمی است، گفت: دانشگاه باید جبهه علمی باشد و در خط مبارزه با استکبار، همه افراد تلاش کنند.

دکتر اعلمی آل آقا در ادامه با بیان اینکه لجستیک پژوهشی دانشگاه نیازمند حمایت همه مسئولان است، گفت: تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند تلاش جهادی همه مسئولان است.

وی تأکید کرد: ما به دنبال آن هستیم تا پیوند علم و دین را در نهایت اوج ببینیم و جبهه علمی همانند جبهه نبرد با استکبار تقویت شود.

دکتر اعلمی آل آقا خواستار تخصیص اعتبارات لازم پژوهشی به دانشگاه شد و بیان کرد: شهدای دانشجو افتخار دانشگاه رازی هستند.

سردار محمدحسین سپهر معاون هماهنگ کننده نماینده ولی‌فقیه در کل سپاه پاسداران در ابتدای این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: ایثار و مجاهدت ملت ایران اسلامی و دست‌وپنجه نرم کردن با دشمنان و قدرت‌های استکبار، در پرونده ۴ دهه انقلاب اسلامی مفتوح است.

وی با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران جایگاه شانزدهم تولید علم در دنیا را دارد و از نظر سرعت علم، مقام دوم دنیا را داریم.

سردار سپهر با اشاره به اینکه یک و نیم درصد دانش سرشار دنیا را دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران تأمین می‌کنند، گفت: در طول چهار دهه از انقلاب اسلامی، بیشترین تحریم‌های کشور، تحریم علمی بوده است.

وی برخورداری از دانش سرشار و قدرت امنیتی دفاعی را دو پایه قدرتمند برای هر جامعه دانست و بیان کرد: اقتدار صنعت نظامی دفاعی و امنیتی در نتیجه حضور قدرتمند دانشمندان ایرانی بوده است.

سردار سپهر تجهیزات دفاعی کشور را مرهون مجاهدت دانشجو، دانشگاه و اساتید دانشگاهی دانست و افزود: امروز ما از صنایع دفاعی برخورداریم که برند است و هیچ کشوری تولید نکرده است.

وی با بیان اینکه دانش هوافضای جمهوری اسلامی ایران دانش اول منطقه است، گفت: دانش هوافضای ما دانش سیزدهم دنیاست. ما در دانش پزشکی جزو ۱۰ کشور برتر دنیا و در فناوری نانو هشتمین کشور دنیا هستیم.

سردار سپهر اظهار کرد: آمریکایی‌ها اعتراف کردند که بزرگ‌ترین مشکل آمریکا در ایران، حضور ابر حریفی به نام آیت‌الله خامنه‌ای است و مردم اعتماد آمیخته با اعتقاد به رهبر جمهوری اسلامی ایران دارند.

وی با اشاره به توطئه‌های استکبار برای مقابله با اسلام گفت: استکبار داعش را در منطقه پدید آورد تا مسلمان مقابل مسلمان، شیعه مقابل شیعه، سنی مقابل سنی و شیعه مقابل سنی قرار بگیرد.

سردار سپهر بیان کرد: امروز دور تا دور ایران اسلامی در منطقه را سرویس‌های جاسوسی و توطئه‌های دشمنان فراگرفته است، اما ایران اسلامی در امنیت کامل به سر می‌برد و تولید علم راهبرد ما است.

معاون هماهنگ کننده نماینده ولی‌فقیه در کل سپاه پاسداران بر ضرورت حفظ وحدت در کشور تأکید کرد و گفت: اگر ما قدرت دفاعی در منطقه نداشته باشیم، آمریکا یک لحظه درنگ نمی‌کند.

سردار سپهر وحدت قوا، دانش، همدلی مردم، اقتصاد و فرهنگ را از جمله مؤلفه‌های اقتدار ایران اسلامی دانست و گفت: اسرائیل اعتراف کرده که ایران در حال تبدیل شدن به یک ابرقدرت است.

وی با بیان اینکه اراده جمعی و نگاه‌های مثبت مسئولان برای رفع مشکلات کشور وجود دارد، گفت: ما قدرت تولید غذا برای چهارصد میلیون نفر داریم.

استان کرمانشاه در دفاع مقدس ۹۸۰۰ شهید والامقام تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نموده است، همچنین ۱۴ مدافع حرم از این استان در دفاع از حریم آل الله به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. ۷۵ علم افراشته عزت و غیرت در سنگر علم و دانش و دانایی نیز از استان کرمانشاه به مقام والای شهادت نائل آمدند.

در دومین کنگره بزرگ شهدای دانشجوی استان کرمانشاه از کتاب «کودک و جنگ» نوشته دکتر تورج زینی وند و دکتر عابدی و نیز از کتاب «تصویر آخر» زندگی‌نامه شهیده طیبه سادات زمانی رونمایی به عمل آمد.

در این مراسم از دکتر زینی وند و دکتر عابدی تقدیر به عمل آمد.

همچنین در این مراسم از خانواده معظم شهدای والامقام شهید طیبه سادات زمانی گودینی، شهید سلمان نقش‌بندی و شهید حمزه جهان بیگی تجلیل به عمل آمد.