گزارش انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه در اسفند ماه ۱۳۹۶

1. برگزاری انتخابات انجمن های علمی-دانشجویی دانشگاه رازی به تفکیک دانشکده ها به صورت زیر:

دانشکده فنی و مهندسی شنبه 96.12.5

دانشکده علوم ورزشی شنبه 96.12.5

دانشکده ادبیات یکشنبه 96.12.6

دانشکده علوم پایه و دانشکده شیمی یکشنبه 96.12.6

دانشکده علوم اجتماعی دوشنبه 96.12.7

دانشکده کشاورزی و دامپزشکی دوشنبه 96.12.7

اعلام نتایج انتخابات انجمن های علمی-دانشجویی تمامی گروه ها روز سه شنبه 96.12.8 در سایت دانشگاه و در کانال رسمی انجمن های علمی-دانشجویی  AnjomanelmiRazi@

2. برگزاری کارگاه تقویت مهارت های گفتاری و شنیداری دانشجویان زبان توسط انجمن علمی زبان انگلیسی

3. برگزرای پاکسازی مناطق زلزله زده توسط انجمن علمی-دانشجویی حفظ محیط زیست زاگرس

4. برگزاری برنامه درختکاری محدوده معاونت فرهنگی توسط انجمن علمی-دانشجویی حفظ محیط زیست زاگرس

5. برگزاری نمایشگاه کتاب توسط انجمن علمی علوم ورزشی

6. برگزاری نشست هم اندیشی اساتید دانشکده علوم ورزشی با حضور دانشجویان توسط انجمن علمی علوم ورزشی

7. برگزاری کارگاه روانشناسی ورزشی توسط انجمن علمی-دانشجویی علوم ورزشی

8. برگزرای کارگاه نرم افزار آباکوس در دو سطح مقدماتی و پیشرفته توسط انجمن علمی مواد و متالورژی

9. برگزاری کارگاه نرم افزار کتیا توسط انجمن علمی مواد و متالورژی

10. برگزاری کارگاه نرم افزار سالید توسط انجمن علمی مواد و متالورژی

11. برگزاری کارگاه مقاله نویسی توسط انجمن علمی-دانشجویی مهندسی برق

12. برگزاری کارگاه نصب دوربین های مدار بسته توسط انجمن علمی-دانشجویی مهندسی برق

13. برگزاری کارگاه MATLAB توسط انجمن علمی-دانشجویی مهندسی برق

14. برگزاری سخنرانی دکتر ایاز قربانی از اعضای هیات علمی دانشگاه امیر کبیر حول محور الکترو مغناطیس

15. راه اندازی سایت انجمن های علمی-دانشجویی دانشگاه رازی توسط انجمن علمی-دانشجویی مهندسی برق ir

16. گزارش عملکرد تیم رباتیک دانشگاه رازی در مسابقات کارون کاپ 1396

مسابقات فناورانه کارون کاپ به میزبانی سازمان آب و برق خوزستان و با همکاری شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی کارون بزرگ و شرکت دانش بنیان جهان صنعت جنوب طی دو دوره در روزهای در محل گیت بوستان شهرستان اهواز برگزار شد .

در طی این مسابقات در دوره دوم برگزاری، تیم RoboRazi دانشگاه رازی کرمانشاه به سرپرستی آقای مهندس فرزاد مظفری در مسابقات رباتیک در لیگ پرنده UAV در میان تیم های شرکت کننده از دانشگاه های مختلف موفق به کسب مقام اول مسابقات گردید و پس از آن تیم های دانشگاه اصفهان و تبریز به ترتیب مقام های دوم و سوم را کسب کردند.

ربات دانشگاه رازی:

17. برگزاری درختکاری توسط انجمن علمی-دانشجویی بین رشته ای معماری پایدار

18. همایش "تبیین نقش صنایع نساجی و تولید پوشاک در اقتصاد مقاومتی و اشتغالزایی در استان

کرمانشاه" به همت انجمن علمی مهندسی نساجی و گروه مهندسی نساجی و مواد دانشگاه رازی و با سخنرانی صاحبنامان صنایع نساجی و تولید پوشاک کشور از ساعت 9 الی 12 روز سه شنبه مورخ 15 اسفند ماه 96 در سالن آمفی تاتر شهید علیمحمدی دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد.

در این همایش که با حضور ریاست محترم دانشگاه رازی، ریاست دانشکده فنی و مهندسی، نایب رییس انجمن صنایع نساجی ایران، مدیریت کارخانجات زاگرس پوش، دبیر کمیسیون صنعت کارگروه مد و لباس کشور، نایب رییس انجمن تجهیزات پزشکی کشور و مدیرعامل شرکت بهسوشفا و نیز جمعی از مقامات و صنعتگران استانی همچون معاونت استانداری کرمانشاه، ریاست سازمان فنی و حرفه ای کرمانشاه، معاونت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، ریاست دانشگاه علمی کاربردی میراث بیستون، مسول اشتغال اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی - استان، مدیر عامل شرکت کرپ ناز، مدیریت شرکت چاپ و تولید پوشاک باختر زمین، ریاست اتحادیه پوشاک استان، مسول مد و لباس اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مدیریت شرکت فرش زاگرس کرمانشاه، مدیریت تولید شرکت تایرکورد و نیز جمع کثیری از اساتید و دانشجویان رشتههای مهندسی نساجی، فرش و طراحی و دوخت استان برگزار شد به مباحث تخصصی این حوزه، ارائه راهکار برای ارتقاء سطح این صنعت و جذب علاقه مندان به این زمینه، بیان تجربیات مدیران موفق و بررسی نقش دانش، مدیریت و بازاریابی در صنایع نساجی و تولید پوشاک پرداخته شد. بازدید از برخی کارخانجات نساجی استان، برگزاری نشست تخصصی و کارگاه آموزشی نیز از برنامه های جانبی این همایش بود.

برگزاری کارگاه آموزشی "طراحی پارچه و لباس" که یکی از نیازهای تولید و نواوری در پوشاک کشور میباشد از برنامه های جانبی دیگر این همایش بود که توسط یکی از مدرسین و متخصصین این حوزه در استان انجام شد.

جهت مشاهده فایل PDFاین گزارش روی لینک زیر کلیک نمایید.

فایل گزارش