دستورالعمل اجرایی یازدهمین جشنواره حرکت ابلاغ شد

دستورالعمل اجرايي يازدهمين جشنواره حركت ويژه فعاليت‌ها و دستاوردهاي علمي دانشجويان به دانشگاه‌هاي سراسر كشور ابلاغ گرديد.

رويكرد اين دوره از جشنواره تاكيد بر تقويت ارتباط انجمن هاي علمي و جشنواره با صنعت، ارتقاء كيفيت بخش نمايشگاهي، توسعه تعاملات علميِ ملي و بين المللي و تقويت حوزه هاي رقابتي و داوري جشنواره براساس استانداردهاي علمي است. لازم به ذكر است جشنواره يازدهم حركت در پنج گروه آموزشي فني و مهندسي، علوم انساني، علوم پايه، كشاورزي و هنر و معماري ودر حوزه هاي رقابتي انجمن علمي، فعاليت خلاقانه، نشريه، مسابقه، محتواي ديجيتال، كتاب، اختراع، كارآفريني و بخش ويژه برگزار مي شود.

همچنين بنا بر اعلام دبيرخانه مركزي جشنواره: مبناي عمل در بخش هاي مختلف جشنواره و فرآيند و مبناي داوري در مرحله ملي جشنواره، اين دستورالعمل خواهد بود.

جهت دريافت فايل دستورالعمل اجرايي يازدهمين جشنواره حركت اينجا را كليك فرمائيد.