ضیافت افطاری وحدت در دانشگاه رازی برگزار شد

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل، ضیافت افطاری وحدت را شامگاه شنبه ۱۹ خرداد ماه ۱۳۹۷ با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه، فرماندار، معاون عمرانی استانداری، رئیس دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه رازی و همچنین جمعی از مسوولان ارشد استان و اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه رازی، در مسجد امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار نمودند.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: دانشجویان باید مطالبات خود را پخته و سنجیده کنند و به گوش مسوولان برسانند.
حضرت آیت‌الله "مصطفی علما گفت: ایران کشوری پهناور و ثروتمند است و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند در مجموع ذخایر نفت و گاز در جهان اول است و بنابراین مردم و دانشجویان حق دارند از دولتمردان و مسوولان به جد مطالبه کنند.
وی افزود: دانشجویان بایستی با تحقیق و پژوهش‌های علمی و قوی مسائل و مشکلات کشور و استان خود را بررسی کنند و مطالبات کارشناسی شده و تخصصی را از مسوولان پیگیری نمایند.
حضرت آیت‌الله "مصطفی علما بیان داشت: این نظام با پسوند اسلام مزین شده است و همین پسوند باعث می‌شود که وظیفه مسوولان ما سنگین‌تر باشد چراکه در نظام اسلامی همه مسوولان خدمتگزار مردم هستند.

ویهمچنین اسلام را مایه قدرت و اقتدار کشور دانست و افزود: تنها سرمایه امام خمینی (ره) اسلام بود و با تکیه به همین اسلام بود که توانست زلزله‌ای در دنیا ایجاد کند که پس‌لرزه‌های آن همچنان قدرت‌های بزرگ جهان را می‌لرزاند و ما نیز باید امروز از این سرمایه بزرگ الهی استفاده کنیم و روز به روز بر قدرت و اقتدار نظام اسلامی بیافزاییم.

در این نشست دانشجویان به ارائه مسائل و مشکلات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی استان و همچنین مشکلات دانشگاه رازی پرداختند.