برگزاری پانزدهمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه

پانزدهمین جلسه شورای فرهنگی با حضور رئیس دانشگاه، مسؤول نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه، رؤسای دانشکده‌ها و سایر اعضاء شورای فرهنگی دانشگاه رازی صبح امروز یکشنبه۲۰ خردادماه ۱۳۹۷در سالن جلسات حوزه ریاست تشکیل شد.

در این نشست که با موضوع"بررسی و اصلاح دستورالعمل مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان در دانشگاه" برگزار شد. دکتر محمدابراهیم اعلمی آل آقا رئیس دانشگاه رازی گفت: انجمن‌های علمی و دانشجویان در برگزاری مراسمات فرهنگی می‌توانند نقش‌آفرین باشند.

رئیس دانشگاه رازی گفت: مشارکت دانشجو در معماری و ساختار دانشگاه نقشی اساسی است که برای استفاده از این ظرفیت باید چارچوبی تعریف شود که انجمن‌های علمی دانشجویی می‌توانند در تحقق این اهداف نقش‌آفرین باشند.

وی افزود: مشارکت دانشجویی از طریق انجمن‌های علمی فعال و با تبیین یک سری مسئولیت‌ها در زمینه‌های مختلف، که می‌توانند در آن عرصه خوب حرکت کنند باید مورد توجه واقع شود. به‌عنوان مثال در جلسات دفاع از پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی با تهیه عکس، مستندسازی و انتشار آن بر روی پرتال انجمن علمی، نقش روابط عمومی را ایفاء کنند.

رئیس دانشگاه رازی گفت: انجمن‌های علمی یک شخصیت حقوقی دارند که مراقبت‌هایی را انجام می‌دهند و طبیعتاً حساسیت خاصی نسبت به شأن دانشگاه دارند که با داشتن انجمن‌های علمی فعال‌تر و مشارکت جدی دانشکده در این زمینه، می‌توانیم با حرکت در این مسیر و پیش‌بینی چنین فضایی، این رسالت را به سرانجام برسانیم.

در ادامه این جلسه حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاج‌آقا قلندری مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه رازی طی بیاناتی دغدغه‌های فرهنگی مسئولان دانشگاه را مورد تحسین قرار داد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه رازی به فصل پنجم نظام فرهنگی تربیتی سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: یکی از وظایف شورای فرهنگی دانشگاه نظارت واجرای سند اسلامی شدن دانشگاه است.

در این جلسه همچنین رؤسای دانشکده‌ها و سایر اعضاء شورا فرهنگی دانشگاه نقطه نظرات خود را در خصوص" دستورالعمل اصلاح‌شده آیین دانش‌آموختگی دانشجویان" اعلام کردند.