مسابقه موشک‌های آبی در ماده «بُرد» در دانشگاه رازی برگزار شد

برای اولین بار مسابقات موشک های آبی در ماده «بُرد» صبح روز دوشنبه ۲۱ خردادماه ۱۳۹۷ توسط انجمن علمی دانشجویی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه رازی در محل محوطه دانشکده هنر و معماری دانشگاه برگزار شد.

دکترجواد رستمی عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه رازی اظهار داشت: مسابقه موشک‌های آبی در ماده بُرد برای اولین بار است که برگزار شده است و دانشگاه هایی همچون دانشگاه شریف، سمنان، اردکان یزد و قزوین پیش از این مسابقات موشک های آبی را برگزار کرده اند.

دکتر رستمی تصریح کرد: ایجاد شور و نشاط میان دانشجویان و نیز عملی کردن واحدهای تئوری کلاس های رشته مهندسی مکانیک از جمله اهداف برگزاری این مسابقه است.

وی افزود: پیش از برگزاری این مسابقات یک دوره کارگاه آموزشی را برگزار کردیم که در آن حدود ۸۰ نفر از دانشجویان علاقه­‌مند در این مسابقه حضور داشتند.

دکتر رستمی خاطرنشان کرد: در این دوره مسابقات دانشگاه­های استان از جمله دانشگاه رازی، صنعتی کرمانشاه، آزاد اسلامی و جهاد دانشگاهی حضور داشتند و حدود ۲۵ تیمِ از هفت رشته شامل رشته های مهندسی مکانیک، مواد، برق، عمران، کامپیوتر، معماری و ادبیات فارسی در این مسابقات با هم به رقابت پرداختند.

پس از پایان مسابقه اسامی تیم های برتر به شرح ذیل اعلام گردید:

• مقام اول: تیم unity از گروه آموزشی مهندسی مکانیک دانشگاه رازی با برد موشک ۱۲۹.۳ متر به سرگروهی حسین یوسفی
  • مقام دوم: تیم انجمن علمی‌دانشجویی گروه آموزشی مهندسی مکانیک دانشگاه رازی با برد ۱۲۰ متر با سرگروهی کاوه چراغی
  • مقام سوم: به طور مشترک؛ تیم‌های titan گروه آموزشی برق دانشگاه رازی با برد ۱۱۴.۳ متر به سرگروهی رضا فرخی و تیم شاهین گروه آموزشی مهندسی مکانیک دانشگاه رازی با برد ۱۰۹ متر به سرپرستی فرمهر حاتمی