کارگاه آموزشی سبک زندگی اسلامی- ایرانی با موضوع «روابط بین زوجین» در دانشگاه رازی برگزار شد

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی با همکاری بسیج خواهران دانشگاه (پایگاه آسیه)، روز دوشنبه ۲۸ خردادماه ۱۳۹۷ ساعت 11 تا 13 کارگاه آموزشی سبک زندگی اسلامی- ایرانی را با موضوع «روابط بین زوجین» در محل سالن اجتماعات گلستان فرهنگ و ادب برگزار نمود.

مدرس این کارگاه آموزشی، حجت الاسلام والمسلمین قلندری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رازی، مطالبی در راستای ازدواج اسلامی، روابط بین زوجین و همچنین بنیان های روانی زن و مرد، بیان نمودند.

شایان ذکر است در پایان این دوره آموزشی گواهی فرهنگی به شرکت کنندگان اعطا شد.

1 دیدگاه

• مینو قبادی

با سلام .کارگاه آموزشی سبک زندگی اسلامی – ایرانی با موضوع روابط بین زوجین بسیار بسیار عالی بود. خصوصاً با ارائۀ دکتر قلندری. من به عنوان یک خانم متآهل واقعاً استفاده کردم و برای من خیلی تآثیرگذار بود. فقط خواهش می کنم لطف بفرمائید برگزاری چنین کلاسهای خوبی همیشگی باشد.با تشکر قبادی از کارکنان کتابخانه مرکزی.

• دیدگاه خود را بنویسید