شانزدهمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه برگزار شد

شانزدهمین جلسه شورای فرهنگی به ریاست دکتر محمدابراهیم اعلمی آل آقا رئیس دانشگاه و با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، رؤسای دانشکده‌ها و سایر اعضاء شورای فرهنگی دانشگاه رازی صبح امروز یکشنبه ۳ تیرماه ۱۳۹۷در سالن جلسات حوزه ریاست تشکیل شد.
در این جلسه، ادامه دستورالعمل آئین دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه رازی مورد بحث و بررسی قرار گرفت .

در ابتدای این جلسه دکتر علی اکبر محسنی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اظهار داشت: در پانزدهمین جلسه شورای فرهنگی پیشنهادات و دغدغه های اعضای شورا در دستورالعمل آئین دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه رازی لحاظ شده است.
وی افزود: هدف ما از تدوین دستور العمل آئین دانش‌آموختگی دانشجویان اجرای یک برنامه ضابطه‌مند برای دانش آموختگان دانشگاه می باشد.

در ادامه دکتر محمدابراهیم اعلمی آل آقا رئیس دانشگاه رازی ضمن اشاره به برگزاری آئین دانش آموختگی در دانشکده‌ها به صورت متمرکز گفت: هر دانشکده با مشارکت دانشجویان می‌توانند آئین دانش آموختگی را به صورت متمرکز برگزار نماید.
دکتر اعلمی آل آقا تاکید داشت: انجمن های علمی را باید فعال کنیم و مدیریت اجرایی مراسم های دانشجویی را برعهده این انجمن ها قرار دهیم.
رئیس دانشگاه رازی بیان داشت: مواردی که در دستورالعمل ذکر شده است حساسیت و مسئولیت هایی را مشخص می کند و امیدواریم با برگزاری این‌گونه برنامه، منشاء خاطرات خوبی برای دانشجویان باشیم و در مجموع به اعتلای فرهنگی کمک کنیم و با اهتمام، برنامه های دانشگاه را به شکل بارز و موفق پیش بریم.

سپس دکتر تورج زینی وند مدیر فرهنگی دانشگاه رازی مواد دستور العمل آئین دانش‌آموختگی را ارائه داد و رؤسای دانشکده‌ها و سایر اعضاء شورا فرهنگی دانشگاه نقطه نظرات خود را در خصوص" مواد دستورالعمل اصلاح‌شده آئین دانش‌آموختگی دانشجویان" اعلام کردند و پس از بحث و بررسی، رأی گیری به عمل آمد و دستورالعمل آئین دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه رازی مورد تصویب اعضاء قرار گرفت.