بیانیه شورای فرهنگی دانشگاه رازی در اعتراض به سخنان توهین آمیز نماینده مردم شریف حوزه انتخابیه اسلام آباد غرب

باسمه تعالي

به دنبال بروزمشكلاتي در ارتباط با وضعيت نامناسب و مشكلات فضاي آموزشي دانشكده فني مهندسي اسلام آباد غرب و در راستاي بررسي تمهيدات استان و شهرستان و تسريع در تأمين زمين و حل مشكلات در واگذاري آن به دانشگاه، در روز چهارشنبه مورخه 97.4.20 جلسه اي با حضور دكتر فلاحت پيشه، نماينده مردم شريف اسلام آباد غرب در مجلس شوراي اسلامي، مهندس الهي تبار معاون سياسي امنيتي استانداري، دكتر سليمي معاون آموزشي دانشگاه رازي و برخي ديگر از مديران شهرستان و دانشگاه در محل فرمانداري اين شهرستان برگزار گرديد؛ حضور مسئولين عالي رتبه استان و شخص آقاي فلاحت پيشه كه مهمترين نقش را در تأسيس دانشكده مذكور داشت، اين اميد را ايجاد نموده بود كه ماحصل جلسه أخذ تصميماتي جدّي و قابل اجرا در راستاي كاهش مشكلات دانشجويان باشد. اما متأسفانه آن چه در اين جلسه بر زبان نماينده مردم شريف اسلام آباد جاري شد، ادبياتي ناپسند با عباراتي زشت، سرشار از هتاكي و دون شأن و جايگاه ايشان بود كه شنيدن آن تأسف هر انسان آزاده اي را به دنبال خواهد داشت. ايشان در اين جلسه، با عباراتي سخيف، ضمن هتك حرمت دانشگاه و مسئولان آن، تلاش نمود تا با شانه خالي كردن از مسئوليت تعهداتي كه تا كنون بايد انجام مي داد، همه قصور و كاستي ها را متوجه دانشگاه سازد. اما در اين ميان، آن چه بر تلخي ماجرا مي افزايد؛ جايگاه حقوقي ايشان به عنوان نماينده و رئيس كميسيون امنيت ملّي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي و عضو هيأت علمي دانشگاه مي باشد. امروز جامعه دانشگاهي از آقاي دكتر فلاحت پيشه كه به عنوان نماينده استان كرمانشاه بر چنين جايگاهي تكيه زده است، انتظار دارد با ادبياتي الهام گرفته از آموزه هاي اصيل اسلامي و در شأن مردم شريف استان به دفاع از حقوق حقه اين مردم پرداخته و از هرگونه سخني كه شائبه پيروي از هواي نفس و انگيزه هاي تبليغي و انتخاباتي را به دنبال دارد، پرهيز نمايد. بدون ترديد، ادبيات سخيف و غير قابل قبول آقاي دكتر فلاحت پيشه هر گز از ذهن و ياد مردم شريف استان كرمانشاه، اساتيد، نخبگان و فرهيختگان اين ديار و به ويژه مردم شريف و نجيب اسلام آباد غرب محو نگشته و يقيناً بر بنياد ميراث فرهنگي اين ملّت بزرگ كه حاصل آن، جمله «ادب مرد به ز دولت اوست» داوري؛ و در زمانه و جايگاه خود پاسخ آن را به بهترين وجه و در عمل، خواهند داد.
در پايان، اين شورا به عنوان نماينده جامعه دانشگاهيان اين دانشگاه، ضمن محكوم كردن چنين رفتار نامناسب، ادبيات نامتعارف و غير اخلاقي، و به منظور پاسداشت مقام علم و عالم و دفاع از حريم مقدس دانشگاه، خواهان پيگيري قضايي آن از طريق مراجع حقوقي دانشگاه مي باشد.