پنجمین جلسه ستاد کنگره شهدا، راهیان نور و ستاد اربعین دانشجویی استان کرمانشاه در دانشگاه رازی برگزار شد.

پنجمین جلسه ستاد کنگره شهدا، راهیان نور و ستاد اربعین دانشجویی استان کرمانشاه روز شنبه ۱۳مرداد ۱۳۹۷با حضور مسئولان در دانشگاه برگزار شد. در این جلسه دکتر تورج زینی وند در سخنان خود خواستار آسیب‌شناسی و بررسی نتایج اردوهای راهیان نور شد.
مدیر امور فرهنگی دانشگاه رازی تصریح کرد: پیشنهاد می‌شود، میزان اثرگذاری و خروجی اردوهای راهیان نور دانشجویی آسیب‌شناسی شود.

دکتر زینی وند همچنین بیان کرد: تاکنون مقاله و پایان نامه‌ای با محوریت اردوهای راهیان نور دانشجویی نگارش نشده و انجام این مهم توسط دانشجویان نخبه و یا اساتید هیأت علمی برای تبیین اثرگذاری و خروجی این اردوها پیشنهاد می‌شود.

در ادامه، صلاح الدین قره تپه مسئول بسیج دانشجویی استان کرمانشاه، اعزام دانشجویان جدیدالورود و نوبت اولی و نیز اعزام همه دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی به مناطق عملیاتی کشور در قالب اردوهای راهیان نور دانشجویی را مورد تأکید قرار داد.
وی با اعلام حمایت از مقالات و پایان نامه‌های دانشجویی با محوریت راهیان نور دانشجویی گفت: اردوهای راهیان نور دانشجویی در مناطق غرب کشور دهه دوم آبان ماه انجام می‌شود.

قره تپه بر ایجاد دبیرخانه کنگره شهدای دانشجویی با محوریت دانشگاه رازی تأکید کرد.